pangenerika2Ineke Braat, PanGenerika
Al mijn bedrijven werken nu al weer een aantal jaren samen met Kuijpers en Partners en zijn altijd (ondanks de diversiteit van de bedrijven) heel erg tevreden over het full service concept.Wij doen o.a. onze gehele boekhouding; invoicing en jaarrekeningen via Kuijpers en Partners en de zeer professionele samenwerking en adviezen in combinatie met de goede bereikbaarheid en down to earth mentaliteit maken het samenwerken heel prettig.

PanGenerika

yellowpalletHein van Opstal, Yellow Pallet
“Kuijpers en Partners” verzorgt al ruim 14 jaar mijn bedrijfs- en persoonlijke administratie en boekhouding. Als ondernemer wil je graag dat dit goed en verzorgd wordt geregeld met persoonlijk aandacht wanneer nodig. Het persoonlijke contact is altijd direct en “to-the-point”. Bij overnamen en participaties heeft Kuijpers altijd een voor alle partijen acceptabele rol gespeeld. Kortom, ik ben een tevreden klant.

YellowPallet

bernard visserMichiel Visser, Bernards/Visser communicatie bv
In de tien jaar waarin wij inmiddels zakelijk met elkaar verbonden zijn heeft Kuijpers & Partners zich altijd een solide en betrouwbare partner getoond. Nooit gedoe, geen open eindjes. Weten waaraan je toe bent. Heel belangrijk wanneer je als bedrijf nagenoeg je volledige administratie extern onderbrengt. Een kwestie van vertrouwen.

Bernards/Visser communicatie bv