img testimage smallOndernemers zoeken assistentie op gebieden waar men zelf minder kennis van heeft. Administratie bijvoorbeeld. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk valt het vaak niet mee het kaf van het koren te scheiden. Een goed administratiekantoor is niet alleen een kantoor waar u zich goed bij voelt, maar ook eentje die lid is van de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen.

Bij de NOAB aangesloten leden voldoen aan strenge kwaliteitseisen die door een onafhankelijke kwalificerings- en toelatingscommissie strikt worden getoetst. De reglementen van de NOAB waarborgen bovendien dat leden alleen dan hun lidmaatschap kunnen continueren als zij hun kwaliteit en kennis van zaken op pijl houden. Als NOAB-lid kennen wij zelfs een studieverplichting om u blijvend kwaliteit te kunnen bieden en periodiek worden wij onderworpen aan een herkwalificatie.

NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen - en daar gaan we natuurlijk niet van uit - kunt u een beroep doen op het onafhankelijke Geschillencollege of op het onafhankelijke tuchtcollege.

Surf voor meer informatie naar: www.noab.nl.