Het juridisch advies van Kuijpers & Partners bestaat uit goede raad op het gebied van ondernemingsrecht en adviezen die betrekking hebben op arbeidsrecht.

Denk bij onze advisering ten aanzien van ondernemingsrecht onder meer aan het begeleiden van allerhande notariële kwesties zoals de keuze voor een bepaalde rechtsvorm (Eenmanszaak, V.O.F. of B.V.) of omzetting van een eerder gekozen rechtsvorm naar een andere. Daarnaast houden wij desgewenst huurovereenkomsten en inkoopcontracten voor u tegen het licht. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Onze expertise op het terrein van arbeidsrecht reikt verder dan kennis van arbeidsovereenkomsten. Wij bieden u namelijk ook inzicht in de mogelijkheden van secundaire arbeidsvoorwaarden om uw werknemers te belonen. Verder kunt u gebruikmaken van onze standaardmodellen van bijvoorbeeld arbeidscontracten, in- en verkoopcontracten etc.

Uiteraard hebben wij niet álle kennis in huis. Maar via ons uitgebreide partnernetwerk kunnen we de ontbrekende informatie eenvoudig in huis halen.